WORDWALL3 SZOFTVERREL ELLÁTOTT SKC AVA, SKC AVTEK ÉS SKC I3 INTERAKTÍV TÁBLÁK ÉS KIJELZŐK A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉSEN KERESZTÜL! (DIGITÁLIS KORMÁNYZATI ÜGYNÖKSÉG ZRT.)

Ezúton értesítjük Partnereinket, hogy a DKÜ (Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.) és viszonteladó partnereink között létrejött DKM01MESZ22 szerződés keretében interaktív táblákat,  interaktív kijelzőket, notebook töltő kocsikat, és ezen eszközökhöz kapcsolódód szoftvereket (WordWall 3, i3Learnhub) szállíthatunk a központosított közbeszerzésben részt vevő intézményeknek.

 

Termékek gyors elérése: https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/termek
Elég a keresőbe beírnia az „SKC” szót
!

 

SKC kifejezésre való szűrés eredménye:

 

Terméklistánk a hagyományos (projektorral vetíthető) táblák terén az SKC AVTEK és SKC i3Board termékeket, míg a kisebb megjelenítők (75”) esetén az SKC AVA3+ 75” és SKC Avtek TS 7 Mate 75″, a nagyobb megjelenítők esetén (86”) SKC AVTEK TS 7 Mate 86” termékeket tartalmaznak. Természetesen tartozék a www.wordwall3.hu szoftver is!

SKC AVTEK és SKC i3Board interaktív táblák WordWall3.hu szoftverrel:

Az Interaktív táblák, olyan vetítésre alkalmas felületek, amelyek beépített infravörös érzékelővel érzékelik és rögzítik a rajtuk végzett érintéseket, és ezáltal aktív felületet nyújtanak az előadásokhoz és oktatásokhoz. Működésükhöz számítógép és projektor szükséges.

SKC AVA és SKC AVTEK érintőképernyős kijelzők WordWall3.hu szoftverrel:

Az interaktív megjelenítők érintésérzékeny felülettel (projektor nélküli megjelenítés), amelyek többféle módon (közvetlenül vagy hálózaton keresztül is) képesek a megjelenítésre és az érintések feldolgozására.

A WordWall3.hu szoftver segítségével a távoktatásban is használni lehet mindkét megajánlott megoldást, akár házi feladat kiadásával, akár élő tantermi megosztással. www.wordwall3.hu

A kiemelkedő minőségű és 5 év garanciával rendelkező SKC AVA, SKC AVTEK és SKC i3BOARD termékek több viszonteladó partnerünk árlistájában megtalálható!

További információ: https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/vagy  webshop@skc.hu